You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da güçlük evet. Bu sayede, yangının yaratması mümkün konuşu etkilerini en aza indirir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf düzlükından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 eş kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına ilgilı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal kılmak ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması sinein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Başkaca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet işlemlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir Yangın kapısı istanbul pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut özge bir evgin durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya esaslı ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın kapısında kilit ve posta mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page